Αλ. Τσίπρας: Κρίσιμη μάχη για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός

Αλ. Τσίπρας: Κρίσιμη μάχη για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός


«Κρίσιμη» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, τονίζοντας ότι «δίνουμε με αισιοδοξία τη μάχη για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός».

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας, οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, αποφασίζουν για τη ζωή τους» δήλωσε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο-30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

«Οι κάλπες το πρωί άνοιξαν και ήταν άδειες. Συνεπώς, η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς πάνω στην κάλπη είναι αυτή η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα» πρόσθεσε,και κάλεσε παράλληλα τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη – παρά το γεγονός – όπως είπε – ότι η θερμοκρασία είναι υψηλή. «Αξίζει να είναι όλοι παρόντες για το μέλλον του τόπου μας» είπε, ενώ απευθυνόμενος στους νέους «σε αυτούς που διαχρονικά στον τόπο μας κάνουν την ανατροπή, τη μεγάλη αλλαγή» – όπως ανέφερε, τους ζήτησε «να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους».

«Είναι μία κρίσιμη μάχη. Τη δίνουμε με αισιοδοξία από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

naftemporiki.gr

 

Source link

Βιόλα Σοφιάδου

pk-news.gr

Είπα να γράψω και γω αυτά που ξέρω...Εξετάσεις έχουμε;

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.