Ντουέιν Τζόνσον υπέρ Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Ντουέιν Τζόνσον υπέρ Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις


Ο Ντουέιν Τζόνσον δήλωσε την υποστήριξή του στους Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τζόνσον ανακοίνωσε ότι ενώ «δεν έχει ποτέ υποστηρίξει δημόσια» έναν υποψήφιο πρόεδρο ή αντιπρόεδρο στο παρελθόν, τώρα τάσσεται ανοιχτά υπέρ του Μπάιντεν και της Χάρις.

«Ποτέ δεν υποστήριξα δημόσια έναν υποψήφιο πρόεδρο ή αντιπρόεδρο στη ζωή μου» δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής στους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις, μέσω μιας μαγνητοσκοπημένης διαδικτυακής συνομιλίας. «Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτήν τη συνομιλία με αυτόν τον τρόπο, με εμένα επίσημα, δημόσια να υποστηρίζω εσάς να γίνετε πρόεδρος και αντιπρόεδρος της μεγάλης χώρας μας».

«Είστε και οι δύο έμπειροι να ηγηθείτε, έχετε κάνει υπέροχα πράγματα» πρόσθεσε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον συνεχάρη και τους δύο υποψηφίους για τα επιτεύγματά τους, μέχρι στιγμής. «Τζο είχατε μια τέτοια απίστευτη καριέρα και διοικούσατε με τόσο πολύ συμπόνια, σθένος, ενέργεια και ψυχή» δήλωσε ο Τζόνσον στον Μπάιντεν.

«Κάμαλα ήσασταν περιφερειακή εισαγγελέας, γενική εισαγγελέας, γερουσιαστής των ΗΠΑ. Είστε έξυπνη και δυνατή. Σας έχω δει σε αυτές τις ακροάσεις» ανέφερε και περιέγραψε, επίσης, την υποψήφια αντιπρόεδρο ως «εξακριβωμένα σκληρό καρύδι».

Ντουέιν Τζόνσον υπέρ Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Προτού υποβάλει την πρώτη του ερώτηση, ο Τζόνσον αναφέρθηκε στον πατέρα του, Rocky «Soul Man» Johnson, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο. «Τζο, εσείς και εγώ μιλήσαμε για τη σχέση που είχατε με τον πατέρα σας. Για αυτή την ιδέα του σεβασμού και του σεβασμού που κερδίζεται που μας δίδαξαν οι γονείς μας. Ο πατέρας μου πάντα έλεγε: “Ο σεβασμός δίνεται όταν κερδίζεται”».

Source link

Βιόλα Σοφιάδου

pk-news.gr

Είπα να γράψω και γω αυτά που ξέρω...Εξετάσεις έχουμε;

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.