Ο σεφ των διασήμων μαγειρεύει για τους πυροσβέστες στα πύρινα μέτωπα της Καλιφόρνια

Ο σεφ των διασήμων μαγειρεύει για τους πυροσβέστες στα πύρινα μέτωπα της Καλιφόρνια


Ο Γκάι Φιέρι και οι συνεργάτες του προσφέρουν επίσης τρόφιμα σε κατοίκους

Οι πυροσβέστες που δίνουν μάχη για την κατάσβεση της τεράστιας πυρκαγιάς, που κατακαίει την κομητεία Σονόμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχουν μαζί τους συμπαραστάτες.

Ο σεφ των διάσημων, Γκάι Φιέρι και συνάδελφοί του, ο Τάιλερ Φλόρενς και ο Κρις Κοζεντίνο, μαζί με εκατοντάδες άλλους εθελοντές της οργάνωσης World Central Kitchen, συνεργάστηκαν, για να προμηθεύσουν με φαγητό τους πρώτους πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή, όπου μαίνονται οι σφοδρές δασικές πυρκαγιές, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ.

“Τεράστιο ευχαριστώ στον Γκάι Φιέρι και την ομάδα του για την παροχή γευμάτων στους πυροσβέστες στην Πυροσβεστική Διεύθυνση της Κομητείας Σονόμα” έγραψε σε ανάρτηση ο επιβλέπων της κομητείας, Τζέιμς Γκορ στο Facebook μαζί με φωτογραφία του ροκ σταρ σεφ με μερικούς από τους πυροσβέστες.

Η οργάνωση World Central Kitchen εκτός από την εξασφάλιση γευμάτων για τους πυροσβέστες προσφέρει τρόφιμα σε κατοίκους που έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Πολλές διάσημες προσωπικότητες έχουν επίσης κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν πληγέντες από τις πυρκαγιές. Ο παλαιστής και ηθοποιός, Τζον Σίνα, διέθεσε 500.000 δολάρια στους πυροσβέστες της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Σχετικά Tags

πυρκαγιά Καλιφόρνια σεφ πυροσβέστες

Source link

Βιόλα Σοφιάδου

pk-news.gr

Είπα να γράψω και γω αυτά που ξέρω...Εξετάσεις έχουμε;

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.