Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Καθαροί» οι Αυστραλοί αθλητές

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Καθαροί» οι Αυστραλοί αθλητές


«Πράσινο φως» για τους Αυστραλούς αθλητές στίβου, προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους και να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως και τα 54 μέλη της ομάδας (41 αθλητές και 13 αξιωματούχοι) που ήταν σε καραντίνα βρέθηκαν εν τέλει «καθαρά», μετά από νέες εξετάσεις.

«Μέλη της αυστραλιανής ομάδας στίβου στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο έχουν λάβει άδεια να επιστρέψουν στην κανονική τους ρουτίνα, μετά την καραντίνα που είχαν μπει στα δωμάτιά τους ως προληπτικό μέτρο», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η άδεια δόθηκε μετά την υποβολή τριών μελών της ομάδας σε τεστ PCR μετά από μια σύντομη επαφή με έναν Αμερικανό αθλητή στίβου που είχε βρεθεί θετικός στον Covid 19. Και οι τρεις διαγνώστηκαν αρνητικοί, ενώ οι συμπαίκτες τους παρέμειναν στα δωμάτιά τους σύμφωνα με τα πρωτόκολλα AOC Covid».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Πενήντα τέσσερα (54) μέλη της ομάδας στίβου (41 αθλητές και 13 αξιωματούχοι) αργότερα έλαβαν άδεια να φύγουν, αφού περάσουν λίγο περισσότερο από δύο ώρες στα δωμάτιά τους».

Source link

Βιόλα Σοφιάδου

pk-news.gr

Είπα να γράψω και γω αυτά που ξέρω...Εξετάσεις έχουμε;

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.