Πώς διαμορφώνονται τα προγνωστικά για την Eurovision – News.gr

Πώς διαμορφώνονται τα προγνωστικά για την Eurovision – News.gr


Πού θα βρεθούν Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Νέα δεδομένα δημιούργησε ο χθεσινός 1ος ημιτελικός της Eurovision και φέρνει αρκετές ανατροπές στα προγνωστικά, με τα γραφεία στοιχημάτων να αλλάζουν συνεχώς τις αποδόσεις των χωρών.

Ήδη, τα γραφεία στοιχημάτων έπεσαν αρκετά έξω στις προβλέψεις τους, αφού η Πορτογαλία και το Βέλγιο έμειναν εκτός, ενώ το Σαν Μαρίνο που του έδιναν πολύ χαμηλές αποδόσεις, κατάφερε να περάσει στον τελικό μαζί με την Εσθονία, κάνοντας έτσι την έκπληξη. Έτσι, τώρα αναθεωρούν τις προβλέψεις τους για τον τελικό του Σαββάτου, όπου ωστόσο η Ολλανδία παραμένει το φαβορί, αν και με απώλειες.

Στη δεύτερη θέση έχει εδραιωθεί η Σουηδία, ενώ στην τρίτη θέση και με μεγάλη άνοδο μετά τον χθεσινό 1ο ημιτελικό βρίσκεται η Αυστραλία. Ακολουθεί ακόμη ένα φαβορί, η Ρωσία, ενώ δυναμικά ανέβηκε μέχρι την 5η θέση η Γαλλία. Στην 6η θέση με σημαντική άνοδο βρίσκεται η Ισλανδία και ακολουθούν το Αζερμπαϊτζάν, η Ιταλία, η Ελβετία και η Μάλτα.

Ελλάδα και Κύπρος αν και κατάφεραν να περάσουν στον τελικό πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, βρίσκονται στην 11η και την 12η θέση αντίστοιχα, με την Κατερίνα Ντούσκα πάντως να έχει αρκετές πιθανότητες, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, να μπει στην δεκάδα. Μετά τον πρώτο ημιτελικό, άνοδο καταγράφουν στα στοιχήματα, η Σερβία, η Τσεχία και η Λευκορωσία.

εντούτοις δεν κατάφερε να γοητεύσει τα γραφεία στοιχημάτων και να τις δώσουν καλύτερες αποδόσεις αφήνοντάς την στη 12η θέση χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα που βρίσκεται μία θέση πάνω από την Κύπρο με αρκετές πιθανότητες για τη δεκάδα.

Σχετικά Tags

Ελλάδα Κατερίνα Ντούσκα Eurovision 2019

Source link

Βιόλα Σοφιάδου

pk-news.gr

Είπα να γράψω και γω αυτά που ξέρω...Εξετάσεις έχουμε;

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.